TONDACH® естествено красиви и дълготрайни покриви!

Фирмен профил

TONDACH® е водещ производител на керамични керемиди

TONDACH Глайнщетен АД е създадена през далечната 1881г. в гр. Глайнщетен, Австрия, като и до днес заема позицията на пазарен лидер при производството на висококачествени керамични керемиди в Средна и Източна Европа.  От 1992 г. компанията разширява дейността си към Източна Европа и днес е представена в 28 селища в 11 страни.  . Продуктите TONDACH® се предлагат на българския пазар директно от заводите производители още от 2005 г. През 2009 г. стартира дейността на ТОНДАХ България ЕООД. Екипът на фирмата започва с изграждане на дистрибуторска мрежа, която се разширява последователно до днес, организира продажбите и доставките в България от заводите производители извън страната.

Тондах вече е част от голямото семейство на Винербергер, с което компанията разшири продуктовото си портфолио и затвърди позицията си на световен лидер в осигуряването на устойчиви и дълготрайни решения за строителството.

 

Керамичните покривни системи Тондах

TONDACH® се отличава с високо качество на своите продукти, професионална компетентност на служителите и перфектно обслужване на клиентите.. В производствения процес се прилагат най-съвременни технологии, което гарантира ефективно производство, постигане на заложените цели, изпълняване на най-високите стандарти в строителството и покриване на клиентските очаквания..

За TONDACH успех означава доволни клиенти,  мотивирани служители и качествени продукти. Това за нас е и начинът да отговорим на най-високите изисквания в строителния бранш, да реагираме адекватно на променящите се пазарни условия и да покриваме