TONDACH® естествено красиви и дълготрайни покриви!

Тондах представя своя Visualization tool

28. септември 2016

Какви качества е необходимо да притежава всеки един покрив, за да функционира нормално и да изпълнява своята работа безпроблемно? Покривът преди всичко трябва да бъде устроен така че всички отделни компоненти, от които е съставен, да се съчетават по перфектен начин по между си в една цялостна покривна система. Комбинацията между керамични керемиди, керамични и некерамични аксесоари TONDACH® гарантира сигурност, дълговечност и качество на покрива, благодарение на което всеки от нас да може да получи най-доброто за себе си и близките си.

Съществен елемент от цялостния процес на строежа на нов или възстановяването на стар покрив, е неговото визуално оформление. Важно условие за това покривът да изглежда добре, е да бъдат спазени всички стъпки по изграждането на покривната система, като керамичните керемиди и капаци са завършекът на цялата картина. Красиво изглеждащият покрив е финалният щрих на всяка една къща и е най-добрата възможна референция, която да загатва за качеството на изпълнението и успешния краен резултат.

И все пак, нямаше ли да бъде прекрасно ако можехме да пресъздадем нашия мечтан покрив още преди да пристъпим към неговото изпълнение или ако имахме възможността да му се порадваме още докато тече процесът по превръщането му в реалност? Дали това упражнение нямаше да засили още повече любопитството ни и да ни накара да очакваме с още по-голямо нетърпение нашия нов покрив, който да подслони мечтите ни и да ни даде дълго бленуваното  спокойствие и семеен уют?

 

 

Именно тази причини доведоха до създаването на новото уеб-базирано приложение – TONDACH Visualization tool или както му казват неговите създатели на галено - TONDACH® Visu. Инструментът е създаден с цел улесняване на потребителя в процеса на онагледяване на  неговия нов или обновен скатен покрив, като предоставя възможността за всевъзможни комбинации и избор на тип покрив, на модел керамични керемиди, на техния цвят и начин на подреждане.

Тондах Визу може да бъде намерен ето тук, където всеки от нас би могъл да развихри въображението си. С приложението се работи изключително лесно, като в сайта могат да бъдат намерени допълнителни инструкции за работа и директна връзка с техническата информация на всеки един от избраните продукти. Опциите да се съхрани, сподели и разпечата направеният избор са чудесен начин да споделиш и вдъхновиш хората около себе си за един от най-приятните моменти от изграждането на новия ни дом – коронясването му с керамичните покриви TONDACH®.